2.6.2017

ATT:n SM-minijoukkue vuosimallia 2017 esittäytyy!

Katja ja Ässä (kuva: Sirpa Saari)

Katja Nieminen ja Didaktic’s Supernova ”Ässä” 
 
Katja on osallistumassa agilityn SM-kisoihin viidettä kertaa. 4,5 -vuotiaalle kääpiöpinseri Ässälle SM-kisoihin osallistuminen on kolmas kerta. Katja on lähdössä tänä vuonna SM-kisoihin huippufiiliksellä ja on tyytyväinen siihen, että juuri Ässä on hänen kisakaverinaan. Katja toivoo parantavansa yksilökisassa edellisten vuosien tuloksia. Joukkueradalle he lähtevät tekemään parhaansa ja toivoen joukkueena hyvää kokonaistulosta.


Niki

Emma Ojala ja Bilgepump’s Geisha ”Niki”
 
Emma on osallistumassa jo kuudetta kertaa agilityn SM-kisoihin schipperke Nikin kanssa. Tänä vuonna Niki viettää joukkuekisapäivänä 9-vuotissynttäreitään. Emma toivoo kisasään olevan hyvä ja he lähtevät kisaan ilman odotuksia. Emma uskoo varmuuden olevan heidän vahvuutensa Nikin kanssa ja he lähtevätkin tekemään joukkueradalta puhdasta suoritusta - ”Nollalla maaliin”.


Petra ja Manu (kuva: Simo Aro)

Petra Malin ja Magnum ”Manu” 
 
Petralle ja kohta 8 vuotta täyttävälle kääpiöpinseri Manulle SM-kisoihin osallistuminen on viides kerta. Petra on lähdössä Lappeenrantaan odottavaisin mielin, sillä kyseessä saattaa olla Manun viimeiset SM-kisat. Petrasta on todella hienoa päästä tänäkin vuonna osallistumaan ja edustamaan omaa seuraa. Petra toivoo, että he kykenevät Manun kanssa tekemään heidän oman parhaan mahdollisen suorituksensa. Yksilökisassa Petran toiveena on päästä pitkästä aikaa finaaliradalle. Tämän koirakon vahvuutena on nollavarmuus ja kyky luottaa yhteiseen tekemiseen, jota on harjoiteltu jo pitkään. He lähtevät radalle asenteella ”kaikki tai ei mitään”.


Sonia ja Stella (kuva: Tiina Kontto)

Sonia Delatte ja Shetwood Dazzling Lady ”Stella”

Sonia ja shetlanninlammaskoira Stella osallistuvat neljättä kertaa yhdessä SM-kisoihin. Stellalla on ikää tällä hetkellä 5,5 vuotta. Sonia on lähdössä hyvillä mielin kisaamaan vaikka luonnollisesti kisoihin liittyy myös ripaus positiivista jännitystä. Joukkueradalle he lähtevät tekemään tulosta kun taas yksilökisassa he aikovat ottaa todennäköisesti rohkeammin riskejä. Joukkueen ankkurina Sonia toivoo tietenkin, että joukkuetoverit asettavat suorituksillaan hänelle ja Stellalle mahdollisimman myöhäisen lähtöpaikan.


Rita ja Poca

Rita Larjava ja Coppercoat’s Pocahontas Heel ”Poca” 

Ritalle ja 6,5 -vuotiaalle lancashiren heeler Pocalle SM-kisoihin osallistuminen on ensimmäinen kerta. Heillä on tärkeä rooli ATT:n minijoukkueen varakoirakkona. Tälle koirakolle pelkästään osallistumisoikeus SM-kisoihin oli tavoitteiden täyttymys. He lähtevät yksilökisoihin fiilistelemään ilman minkäänlaisia tavoitteita.


Koosteen joukkueen tunnelmista on koonnut minien joukkuejohtaja Sonia Delatte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti