3.3.2017

Esittelyssä ATT:n toimikunnat – sponsori- ja tiedotustoimikunta

Tiesithän, että ATT:n jäsenenä pääset vaikuttamaan asioihin osallistumalla aktiivisesti toimikuntatyöskentelyyn. ATT:ssä on viisi toimikuntaa, joissa niiden jäsenet suunnittelevat ja toteuttavat erilaisia seuran toimintaan liittyviä asioita sekä antavat hallitukselle esityksiä isompiin päätöksiin liittyen. Kaikkiin toimikuntiin otetaan mielellään uusia jäseniä, sillä pieniä (ja isompiakin) vastuutehtäviä löytyy jokaiselle halukkaalle omien ajankäyttömahdollisuuksien mukaan. Sinun ei tarvitse sitoa käsiäsi ja kaikkea vapaa-aikaasi seuratoimintaan. Seura on kiinnostunut niin pienistä teoista kuin isoista ponnistuksista!

Ensimmäisenä esittelyssä sponsori- ja tiedotustoimikunta

Onko sinulla visuaalista silmää ja pidät erilaisten viestintämateriaalien suunnittelusta ja toteuttamisesta? Onko kirjallinen ulosantisi sujuvaa ja pidät erilaisten tekstien kirjoittamisesta? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet kiinnostunut luomaan ja pitämään yllä suhteita yhteistyökumppaneihin?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, niin nyt olisi oiva tilaisuus tulla mukaan porukkaamme toteuttamaan erilaisia tiedotukseen, viestintään ja sponsoriasioihin liittyviä projekteja. Voit valita omien vahvuuksiesi mukaan työtehtäviä sen mukaan, olitko kiinnostunut esimerkiksi sähköisten materiaalien suunnittelusta, kotisivujen kehittämisestä, blogijuttujen kirjoittamisesta, valokuvaamisesta tai seuran ulkoisten suhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Kaikkea ei tarvitse osata, innostuneisuus on tärkeintä!

Tule ihmeessä mukaan! Voit nykiä meitä hihasta/lahkeesta tai laittaa postia sponsori (at) atturku.net

Iloisin terveisin,


Hanna, bilevastaava
Johanna, tiiminvetäjä&bloggaaja


Maija, nettiguru

Anne, sihteerikkö&"jokapaikanhöylä"
Jonna, bloggaajaEi kommentteja:

Lähetä kommentti